Дружина скандального експосла у Словаччині за 100 млн грн збудує котеджі для реабілітаційного центру

Про це пишуть "Наші гроші. Львів".

"Західний реабілітаційно-спортивний центр" Національного комітету спорту інвалідів України спрямує 108 млн грн на будівництво котеджів для реабілітаційно-спортивних груп. Відповідні угоди по 55 та 53 млн грн підписали з ПП «Укрелектробуд».

Єдиним конкурентом фірми "Укрелектробуд" на обох торгах було київське ТОВ «Будівельні споруди міста». Під час двох аукціонів компанії знижували свої пропозиції, однак ціна переможця була все одно на понад 200 тис. грн дешевшою.

Йдеться про зведення триповерхових котеджів №3 та №4 на території "Західного реабілітаційно-спортивного центру" у селі Яворів Самбірського району на вул. Рівних прав та можливостей, 1. Окрім загальнобудівельних робіт, на котеджах встановлять сонячні панелі, ліфт, тут буде система пожежної сигналізації та відеонагляд. В котеджах будуть кнопки виклику персоналу для допомоги, вони пристосовані для маломобільних груп людей. Роботи планують завершити до кінця 2022 року.

lviv.nashigroshi.org/2021/06/07/druzhyna-skandalnogo-eksposla-u-slovachchyni-za-100-mln-grn-zbuduye-kotedzhi-dlya-reabilitatsijnogo-tsentru