Запорізька міськрада віддає землю в оренду фірмі, котрій вже продав задешево інші ділянки

Запорізька міськрада планує передати в оренду земельну ділянку фірмі, котра фігурує в кримінальному провадженні з продажу землі за заниженою вартістю. Про це повідомляє "Запорізький проект розслідувань" з посиланням на проекти рішення міськради.

На сесії міськради, 26 травня 2021, повинні були винести проєкт рішення про передачу в оренду земельної ділянки по вулиці Сковороди, 19, але через конфлікт між депутатами її перенесли на невизначений термін. 

Земельну ділянку, площею в 1,4 гектара, хочуть передати в оренду фірмі "Кедроінвест" строком на 15 років для розміщення автотранспортного підприємства.

Цікаво, що поруч знаходяться ще дві ділянки, які вже належать цій фірмі. "Запорізький центр розслідувань" раніше писав, що у квітні 2019 року міськрада проголосувала за продаж двох ділянок фірмі "Кедронінвест" під підприємства - автотранспортне та по розливу води. Землю тоді оцінили скромно - по 70 і 75 гривень за квадратний метр. 

Тепер же фірмі віддають в оренду ще одну ділянку на тій же вулиці. Не виключено, що ця земля може в майбутньому опинитися в приватній власності, як це сталося і з двома сусідніми ділянками. 

incentre.zp.ua/zaporozhskij-gorsovet-otdaet-zemlyu-v-arendu-firme-kotoroj-uzhe-pytalsya-prodat-zadeshevo-drugie-uchastki