Триста нелегальних мігрантів з Китаю за добу

Громадянин Канади та громадянин Японії вирішили зайнятися злочинним бізнесом, - організували канал незаконної міграції з Китаю, через Монголію, Росію та Україну до Угорщини. Про це у свіжому розслідуванні "Детективів". 

За переправлення із Монголії до Угорщини, кожен із китайців заплатив близько 20 тис. доларів, гарантією отримання коштів було те, що вони вже перебуватимуть в іноземній державі.

Як розповіли китайці, організатором незаконної переправи за грошові кошти було виготовлено ряд фальсифікованих паспортних документів - з підробленими штампами з аеропорту Бориспіль, з метою доказати, що вони на території України перебувають законним шляхом.

"Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" у межах проєкту "Серія антикорупційних журналістських розслідувань - Шлях до Європи. Як злочинці та терористи з Африки та Азії - незаконно - потрапляють до Європейського Союзу - за маршрутом Росія - Білорусь - Україна". Матеріал відображає позицію авторів і не обов'язково збігається з позицією Міжнародного фонду "Відродження".