Керівника та інженерку стратегічного заводу Міноборони затримали за хабар від орендодавця

Джерело: "Наші гроші. Львів".

Слідчий суддя Галицького районного суду Львова Олег Юрків обрав запобіжний захід директорові державного підприємства Міністерства оборони "Львівський завод збірних конструкцій" та в.о інженера, яких 15 червня затримали за підозрою в отриманні 52 тис. грн хабаря за заниження вартості оренди приміщень заводу.

Як раніше повідомляла прес-служба СБУ, директора "Львівського заводу збірних конструкцій" Івана Біляна та його підлеглу затримали 14 червня під час отримання 52 тис. грн хабаря за здачу в оренду складських приміщень заводу за заниженою вартістю, без погодження Фонду держмайна, відповідно, без угод.

У матеріалах слідства зазначено, що до директора заводу звернувся підприємець з питанням оренди приміщень для сервісу з техобслуговування. Підозрюваний запропонував офіційно оформити оренду великого приміщення за меншою площею, а іншу частину узгодити без документів з особистою оплатою.

lviv.nashigroshi.org/2021/06/25/kerivnyka-ta-inzhenerku-strategichnogo-zavodu-minoborony-zatrymaly-za-habar-vid-orendodavtsya