«Зе-карантин» для «слуг народу». Як депутати Зеленського ігнорують локдаун (розслідування)

"Схеми" опублікували нове розслідування.

Вечірка заступника голови президентської фракції Миколи Тищенка у готелі Fairmont у розпал локдауну, яку зафіксували журналісти "Схем", викликала хвилю обурення в суспільстві. Це вже вдруге, коли Тищенко викритий на ігноруванні правил карантину – до цього виявилось, що його ресторан "Велюр" приймає відвідувачів. Тоді Володимир Зеленський ніяк не відреагував на дії свого соратника. Не надав президент своєї публічної оцінки і нещодавній готельній вечірці Тищенка.

Новинна стрічка рясніє повідомленнями, як державні діячі в інших країнах несуть відповідальність за порушення правил карантину. У Чехії міністр охорони здоров’я втратив свою посаду після того, як відвідав ресторан у Празі, який мав би бути закритим. Міністр та сенатор в Ірландії подали у відставку після того, як відвідали гольф-клуб у порушення карантину. Головна лікарка Шотландії після того, як з’їздила на свою заміську садибу в умовах повного локдауну – була змушена залишити свою посаду. У Британії член муніципального уряду міста Ковентрі був помічений у парку на масовому заході без маски. Фото його обіймів без соцдистанціювання – призвело до відставки.

В Україні ж такі наслідки для впливових порушників не настають. Раніше "Схеми" детально повідомляли про представників різних політсил, які ігнорували обмеження для громадян через пандемію. Цього разу розкажемо про карантинну поведінку партії влади – "слуг народу". Адже Тищенко – не єдиний представник президентської політсили, який ігнорує жорсткі карантинні обмеження.

radiosvoboda.org/a/skhemy-ze-karantyn-dlya-slug-narodu/31228164.html