У Запоріжжі на Пісках фірма, пов'язана з Шурмою, намагається побудувати автомийку

У Запоріжжі, в Південному мікрорайоні, збираються будувати автомийку в зоні, де цього робити не дозволено, попередньо сховавши її під "торгово-побутову забудову". Люди, що живуть поруч, виявилися проти такого сусідства. Про це повідомляє "Запорізький центр розслідувань".

У минулому році, на 53 сесії 30 вересня, фірмі "Кайрос 2020" віддали в оренду до 2030 року земельну ділянку по вулиці Автозаводська, 18А, для розміщення там торгово-побутового комплексу. І недавно місцевим жителям стало відомо, що під вікнами їхніх будинків планують будувати автомийку.

Ділянка розташовується в зоні Ж-4 - зона змішаної багатоквартирної багатоповерхової житлової забудови та громадської забудови. У цій зоні дозволено будувати торгові центри і підприємства побутового обслуговування. Цільове призначення земельної ділянки потрапляє по зонінг - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, для розміщення торгово-побутового комплексу. 

Однак, як недавно стало відомо, на цьому місці планується будівництво автомийки, що не підпадає під дозволені види споруд. 

incentre.zp.ua/v-zaporozhe-na-peskah-firma-svyazannaya-s-shurmoj-pytaetsya-postroit-avtomojku-tam-gde-nelzya