Співвласник спійманої на змові фірми відремонтує приміщення в Ратуші

Львівське комунальне підприємство "Ратуша-сервіс" підписало договір на 139 тис. грн з підприємцем Андрієм Кравчишиним на ремонт технічного приміщення в Львівській міській раді. Про це написали "Наші Гроші. Львів".

Йдеться про облаштування приміщення за індексом 65 для технічних працівників, які обслуговують міську раду. Тут замінять трубопровід, електропровід, світильники, вимикачі, замість штучного паркету влаштують покриття з плитки, також встановлять нові вікна та двері. Перед початком робіт підрядник має узгодити візуалізацію ремонту із ЛКП "Ратуша-сервіс". Роботи завершать до 2 серпня цього року, компанія повинна надати трирічну гарантію.

Як підприємець Андрій Кравчишин зареєстрований 2002 року, спеціалізується на будівництві. Він також разом з Ярославою Кравчишин є співвласником ТОВ "Крона-Мах". У квітні 2020 року тервідділення АМКУ у Львівській області оштрафувало цю компанію та підприємця Володимира Корчинського на 272 тис. грн за змову на торгах. Їм також заборонили брати участь у відкритих торгах протягом трьох років.

lviv.nashigroshi.org/2021/06/14/spivvlasnyk-spijmanoyi-na-zmovi-firmy-vidremontuye-prymishhennya-v-ratushi